ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ANEXIGITO.EU


ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣΑυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να σας ενημερώνει σχετικά με οτιδήποτε περίεργο συμβαίνει στον κόσμο. Με τον παραπάνω σκοπό ξεπέρασε τις 120.000 επισκέψεις και συνεχίζει. 

Είναι μια Μη Κερδοσκοπική Ιστοσελίδα και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την δική σας ανάγκη για ενημέρωση και γνώση για το "περίεργο".

Για οποιαδήποτε απορία που αφορά την ιστοσελίδα ή ιδέες για την βελτίωση της, επικοινωνήστε στο παρακάτω E-mail :


e l l i n n e w s @ g m a i l . c o m 

ή

Στην Φόρμα Επικοινωνίας Μας

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ (ANEXIGITO.EU & ANEXIGITO.EU - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ) ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (LINKS) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ANEXIGITO.EU ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ") ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ή ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: ΤΟ ANEXIGITO.EU ΚΑΙ ANEXIGITO.EU - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.  ΩΣΤΟΣΟ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΧΥΔΑΙΟΒΙΑΙΟ Ή ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Ή ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4:  Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ANEXIGITO.EU ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ/ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ  ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (LINK) ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ , ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ANEXIGITO.EU ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ (ANEXIGITO.EU & ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ), ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.