Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Μπύρα με άρωμα… μπισκότων!


Η ζυθοποιία στη Βιρτζίνια Brewing Company δημιουργεί μια μπύρα που αρωματίζεται με μπισκότα Oreo και θυμίζει… επιδόρπιο. 

Η “Hornswoggler” μόλις κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 έγινε αμέσως sold out, αφού οι καταναλωτές έδειξαν να την προτιμούν πολύ.


“Πήραμε τη σοκολάτα από εκατοντάδες κιλά Oreo και την αναμείξαμε με το κριθάρι. 

Η μπύρα στη συνέχεια ζυμώθηκε όπως έπρεπε και μας έδωσε ένα γλυκό γευστικό αποτέλεσμα. 

Την σερβίρουμε αν θέλετε με κερασάκι”, λέει ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής, που ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά μια νέα παρτίδα.


Πηγή: perierga.gr

Ξενοδοχείο αποτελούμενο από κοντέινερς!


Μπορεί ένα κοντέινερ να φαντάζει ως ένα μέρος που δεν προσφέρεται για διαμονή, ωστόσο το σύγχρονο Casa Hostel στο Βιετνάμ προσφέρει διαμονή ακριβώς σε αυτό. 

Το ασυνήθιστο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Nha Trang, μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από την παραλία, και εξυπηρετεί τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν τις ιαματικές πηγές της περιοχής και τους ναούς.


Τα κοντέινερ έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας άνετους και γουστόζικους ζώρους για τους επισκέπτες, με το χρώμα και τα τροπικά φυτά να κυριαρχούν στο τοπίο. 

Τα μπλοκ έχουν αναμορφωθεί προσφέροντας υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο, ενώ τα τρία διαφορετικά χρώματα των κοντέινερ υποδηλώνουν τα διαφορετικά είδη υπνοδωματίων.