Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Κρεμάστηκε στο κενό για να δοκιμάσει την ισχύ μιας κόλλας!


Μια ρωσική τηλεοπτική εκπομπή διακινδύνευσε τη ζωή ενός ανθρώπου, μόνο και μόνο για να αποδείξει την ισχύ μιας νέας σούπερ κόλλας. 

Ο άνθρωπος κρεμάστηκε κάτω από ένα αερόστατο, αφού πρώτα κόλλησε τα πόδια του με την εν λόγω κόλλα πάνω σε ένα ξύλο και στη συνέχεια βρέθηκε να κρέμεται σε ύψος 1.800 μέτρων από το έδαφος.

Το παράξενο πείραμα εμφανίζεται ως τμήμα του ρωσικού σόου Chudo Tehniki (Θαύματα της Τεχνολογίας) και το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς, η κόλλα αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και ο άνθρωπος δεν έπεσε. 

Μόλις το αερόστατο έφτασε σε ένα ορισμένο ύψος, ο ίδιος άνοιξε το αλεξίπτωτο και προσγειώθηκε με επιτυχία στο έδαφος, σε ένα αγρόκτημα λίγο πιο έξω από τη Μόσχα. To βίντεο είναι επεξηγηματικό.Πηγή: perierga.gr

Μήνυσε πάρκο επειδή έπεσε τεράστιο κουκουνάρι στο κεφάλι του!


Ο βετεράνος του Ναυτικού Sean Mace μήνυσε ένα εθνικό πάρκο στην Καλιφόρνια για $ 5 εκατομμύρια επειδή ένα τεράστιο κουκουνάρι προσγειώθηκε στο κεφάλι του και λίγο έλλειψε να τον σκοτώσει. 

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, την ώρα που ο Mace διάβαζε ένα βιβλίο κάτω από ένα κωνοφόρο. Τότε ένα τεράστιο κουκουνάρι τον χρύπησε στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο. 

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο στο Σαν Φρανσίσκο, όπου υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλό του.


Ένα μέρος του κρανίου του έπρεπε να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου να σωθεί η ζωή του. 

Τώρα πάσχει από μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και τεράστιο άγχος. Δεν μπορεί να εργαστεί και κατ’ επέκταση να καλύψει τα ιατρικά του έξοδα, ενώ πρέπει να κάνει κι άλλη εγχείρηση στο μέλλον. 

“Πουθενά στο πάρκο δεν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια ότι πέφτουν κουκουνάρια ενώ κανένας υπάλληλος δεν προειδοποιεί τους επισκέπτες για τον κίνδυνο που υπάρχει, πέφτοντας ένα κουκουνάρι περίπου 40 κιλά στο κεφάλι σου!” λέει ο ίδιος.


Πηγή: perierga.gr

“Δωμάτιο οργής” κατά του στρες!


Μια εγκατάσταση Τέχνης στη Μόσχα δίνει λύσει σε όσους θέλουν να εκτονώσουν τα νεύρα τους, και με το παραπάνω! 

Ο λόγος για το «Debosh» ή αλλιώς το “δωμάτιο οργής” όπου ο χρήστης μπορεί να σπάσει ό,τι θέλει εκεί μέσα χρησιμοποιώντας σφυριά και βαριοπούλες… 

Έτσι, αν είχατε μια κακή μέρα στη δουλειά, έναν τσακωμό με το σύζυγό σας ή απλώς χρειάζεστε έναν τρόπο για να εκτονώσετε το στρες σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πληρώσετε από 60 έως 450 δολάρια και να τα σπάσετε όλα!


Η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στη Ρωσία, ενώ μια μεγάλη λίστα από αντικείμενα που μπορείτε να επιλέξετε για να σπάσετε είναι διαθέσιμη on line. Μέχρι και αυτοκίνητο είναι στη διάθεσή σας για να το… περιποιηθείτε! 

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Yuriy Adamovskiy, αυτό το είδος της απελευθέρωσης του στρες μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία μας. 

“Αν ένα άτομο δεν έχει τρόπο για να διοχετεύσει τα αρνητικά συναισθήματά του έξω από το σώμα του, τότε αυτά συσσωρεύονται και μπορεί να προκληθούν πολλά προβλήματα υγείας αργότερα”.


Πηγή: perierga.gr